Menu

Generelle informationer

Her har klubbens spillere mulighed for at skifte et evt. tilknyttet betalingskort til abonnementsordninger for kontingentbetaling samt få et overblik over alle opkrævninger foretaget via automatisk kontingentkørsel i spillerens klubber.

· Skift betalingskort her

Log ind på Mit DBU og gå til "Mine oplysninger", vælg "Mine abonnementer" og du kan kun nu se det/de betalingskort som er tilknyttet dig som medlem af en klub. Kan du ikke se et betalingskort, så er der ikke tilknyttet et betalingskort til dit medlemskab i klubben. 

For at skifte betalingskortet skal du blot klikke på "Tilknyt et andet kort" og efterfølgende udfylde kortoplysningerne fra dit nye kort.

Man kan kun se de betalingskort, som er tilknyttet en selv og altså ikke betalingskort som måtte være tilknyttet en spiller som man er kontaktperson for. Så skal man eks. skifte et betalingskort som er tilknyttet sit barn, så skal man altså logge ind på Mit DBU som barnet og ikke som sig selv.

Vi bruger 1. og 3. parts cookies til statistikformål og for at give dig den bedste online oplevelse. Ved at bruge denne side accepterer du vores cookiepolitik.
Luk